Utbildning

Under hösten erbjuder vi er som redan använder PPC och som vill ha extra introduktion till nya patientöversikten möjligheten att delta i Teams-möten. Mötet tar en timme och tillsammans går vi igenom systemets nya delar för att ge er en inblick i hur systemet är uppbyggt. För er som ännu inte kommit igång att arbeta i PPC och är nyfikna på hur systemet ser ut erbjuder vi också en timmes visning för att visa fördelarna med att använda IPÖ prostatacancer och hur det kan användas i det kliniska arbetet. Anmälan och datum för genomgång av nya patientöversikten

  1. Datum för genomgång av IPÖ prostatacancer för vana användare
    5/11, 12/11 och 16/11 kl. 15.00 –16.00
  2. Datum för genomgång nya användare av IPÖ prostatacancer
    26/11, 3/12, 9/12 kl. 15.00 –16.00

Anmäl er till Nina Hageman nina.hageman@sll.se för inbjudan via Teams. Berätta gärna vilken klinik och profession du tillhör och om du är van användare eller om du är intresserad av en allmän introduktion till patientöversikten.

Vill ni hellre ha en privat visning via Teams mailar ni vår koordinator så hittar vi en gemensam tid som passar. Som vanligt erbjuder vi också möjligheten att boka ett möte till er klinik för att visa systemet och i att stötta er i för att komma igång.